Spouwmuurisolatie

Optimaal wooncomfort
Lage investering en
snelle terugverdientijd

Spouwmuurisolatie: hoger comfort, lagere lasten

Al veel huiseigenaren kozen voor de voordelen van spouwmuurisolatie. Die voordelen zijn er dan ook volop. Zeker als uw huis vóór 1980 is gebouwd. Dan kunt u zelfs veel geld besparen dankzij spouwmuurisolatie. De relatief lage investering verdient u al binnen 3 tot 5 jaar terug. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van spouwmuurisolatie vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening. Spouwmuurisolatie verhoogt verder de waarde van uw woning en vermindert uw stookkosten. Vocht en tocht houdt u buiten de deur.

thema-isolatie Laat uw spouwmuur isoleren door Feenstra Advies aanvragen

Wat bespaart u met spouwmuurisolatie?

Hieronder ziet u wat u kunt besparen met spouwmuurisolatie. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte. Uw eigen geveloppervlakte kunt u zelf uitrekenen door het meten van uw buitenmuren.  Dit doet u als volgt: horizontale maat x (verticale maat + 50cm). Trek vervolgens het aantal m² van uw ramen en deuren ervan af.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²
Rijtjeswoning
Oppervlakte ± 50m²
Hoekwoning
Oppervlakte ± 75m²
2-onder-1-kap
Oppervlakte ± 100m²
 tussenwoning  rijtjeshuis  hoekwoning  vrijstaand

Investering: € 800,-

Besparing: € 205,- p.j.

Terugverdiend: 4 jaar

Investering: € 1.000,-

Besparing: € 293,- p.j.

Terugverdiend: 3 jaar

Investering: € 1.350,-

Besparing: € 439,- p.j.

Terugverdiend: 3 jaar

Investering: € 1.650,-

Besparing: € 585,- p.j.

Terugverdiend: 3 jaar

Feenstra spouwmuurisolatie
 

  • Woning stijgt in waarde.
  • Meer wooncomfort.
  • Direct besparen op uw energierekening.
  • Voorkom schimmel en vocht.
  • Beperk uw CO2-uitstoot.
  • Verdien de investering terug in 3-5 jaar.

IKB BKB  KM venin 260x100  MMM.png

Profiteer van garantie en kwaliteit

Bij Feenstra krijgt u 10 jaar garantie op het isolatiemateriaal. Wij maken gebruik van de allerbeste materialen op het gebied van spouwmuurisolatie. Bovendien voldoet Feenstra op het gebied van isolatie aan alle kwaliteitseisen.

Ook voor isolatieherstelwerkzaamheden zoals spouwmuurvervuiling verwijderen of impregneren van de gevel kunt u bij ons terecht. Feenstra helpt bij de totale oplossing.

Bespaar tot 26% energie met verbeterd spouwmuurisolatiemateriaal

Uiteraard is de energiebesparing afhankelijk van uw type woning maar met de hoge isolatiewaarde HR++ van Supafil is het mogelijk om tot maar liefst 26% te besparen op uw energieverbruik. En minstens zo belangrijk; de investering van spouwmuurisolatie verdient zich gemiddeld binnen 3-4 jaar terug.

besparen

Vraag nu uw spouwmuurisolatie aan bij Feenstra

Vul het aanvraagformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij telefonisch contact met u op. Onze isolatiespecialist zet uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend onze offerte.

 ‘Schimmel op de muur, pissebedden en slakken over de vloer en een terugkerende stank. Om nog maar te zwijgen over de onbehaaglijke kou. Het wooncomfort van onze twee-onder-een-kapwoning was schrikbarend gedaald. Betere isolatie bleek de oplossing te zijn. Bij de adviseur van Feenstra voelden we ons direct prettig: niet opdringerig, wel betrokken. Binnen 1 dag was ons huis voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie. Er is nu een plezierige, constante temperatuur in huis. Bovendien zagen we ons stroom- en gasverbruik flink dalen. Dat is mooi meegenomen!’ – familie Prins

Takkenkamp logo

Feenstra werkt per 1 januari 2016 samen met Takkenkamp en heeft de uitvoering van haar isolatieactiviteiten overgedragen. Takkenkamp verzorgt de adviesafspraken en voert isolatiewerkzaamheden uit.