Bodemisolatie

Reken af met koude
en tochtige vloer

Bodemisolatie in de kruipruimte van uw huis

De kruipruimte onder uw woning is vast niet uw favoriete plek. Helaas voelen vocht, tocht en schimmels zich hier wél thuis. Het gevolg: een koude vloer, een muffe lucht en schimmelplekken in uw woning. Maar ook: hout- of betonrot en roestende leidingen. Bodemisolatie maakt aan al deze ongemakken een einde. Dat levert u behalve wooncomfort ook nog eens geld op. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van bodemisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

thema-isolatie Laat uw kruipruimte isoleren door Feenstra Vraag advies

Wat bespaart u met bodemisolatie?

Hieronder ziet u wat u kunt besparen met bodemisolatie per soort woning. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²

Rijtjeshuis
Oppervlakte ± 50m²

Hoekwoning
Oppervlakte ± 50m²

2-onder-1 kap
Oppervlakte ± 60m²

 tussenwoning rijtjeshuis   hoekwoning  vrijstaand

Investering: € 930,-

Besparing per jaar € 68,-Terugverdientijd: 14 jaar

Investering: € 1.100,-

Besparing per jaar € 98,-Terugverdientijd: 11 jaar

Investering: € 1.100,-

Besparing per jaar € 98,-Terugverdientijd: 11 jaar

Investering: € 1.300,-

Besparing per jaar € 117,-Terugverdientijd: 11 jaar

START BESPAREN, VRAAG NU ADVIES AAN

Bodemisolatie door Feenstra

 • Woning stijgt in waarde.
 • Meer wooncomfort.
 • Bespaar direct op uw energierekening.
 • Voorkom schimmel en vocht.
 • Beperk uw CO2-uitstoot.
 • Verdien de investering terug in gemiddeld 10 jaar.

IKB BKB  KM venin 260x100  MMM.png

Vraag bodemisolatie aan bij Feenstra

 1. Vul het aanvraagformulier in en binnen 2 dagen neemt onze isolatieadviseur telefonisch contact met u op.
 2. Ontdek of uw woning geschikt is voor bodemisolatie.
 3. Onze specialist maakt een afspraak voor een controle van uw kruipruimte. Hij kijkt of er vocht aanwezig is en of de kruipruimte hoog genoeg is voor isolatie.
 4. U krijgt een deskundig advies over de beste isolatie van uw vloer of kruipruimte.
 5. U krijgt een offerte op maat.

De SuperParel is het nieuwe product voor bodemisolatie 

Deze  innovatie van Feenstra overtreft de traditionele toepassingen in toepasbaarheid, prijs en kwaliteit. De isolatiewaarde van de SuperParel is vele malen hoger dan bij andere toepassingen. Dit maakt de SuperParel zeer geschikt voor het isoleren van zeer ondiepe kruipruimtes, lager dan 50 cm. De SuperParel is klein en wordt onder de vloer ingeblazen en daarom ook geschikt voor kruipruimtes die moeilijk toegankelijk zijn. Het aanbrengen of injecteren gaat via het kruipluik. De SuperParel egaliseert vanzelf,  waardoor er altijd een gelijkmatige isolatielaag ontstaat. SuperParel is ook zeer geschikt voor vochtige kruipruimtes en maakt de kruipruimte droger.

De SuperParel is gecertificeerd en geeft daarom een extra bevestiging van de kwaliteit van het product. Wanneer bouwkundig gezien het aanbrengen van vloerisolatie met PUR niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een kruipruimte lager dan 50 cm, dan is bodemisolatie het alternatief. De SuperParel is dan de beste keus!

Bodemisolatie aanvragen

Feenstra biedt u graag de beste isolatie. Bij vloerisolatie of bodemisolatie is het van belang om een zo groot mogelijke oppervlakte onder uw woning te isoleren om zo voor u een maximale besparing te realiseren. Echter komt het voor dat bepaalde gedeeltes onder uw woning niet of slecht toegankelijk zijn.

Om dit op te lossen kunnen wij graven onder uw woning. Aan de hand van de bouwtekeningen van uw woning, bepalen wij wat de mogelijkheden zijn. Heeft u behoefte aan graafwerkzaamheden onder uw woning omdat u gebruik wilt maken van onze isolatieproducten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, 088 8455 000.

Takkenkamp logoFeenstra werkt per 1 januari 2016 samen met Takkenkamp en heeft de uitvoering van haar isolatieactiviteiten overgedragen. Takkenkamp verzorgt de adviesafspraken en voert isolatiewerkzaamheden uit.